Fredericia Furniture indtager det gamle posthus

IMG_5983Smuk installation med sorte Pato stole pryder Fredericia Furnitures nye showroom

Fredercia Furniture slog fredag den 13.1 dørene op for deres nye imponerende showroom. Det er blevet til nogle fantastisk smukt renoverede rum, 2 etager i alt i det gamle Posthus, som lå på toppen i Købmagergade og Løvstræde. Nu bor en af Danmarks anerkendte designvirksomheder der og de har indrettet sig elegant og lækkert. Se med hvor smukt det tager sig ud, både hvad angår rum og  møbler. Det er lækkert med lækkert på 🙂

http://www.fredericia.com/Products.aspx

 

IMG_5972I showroomet kan man se flere interessante (og humoristiske 🙂 udgaver af Den spanske stol som Alfredo Häberli designede i anledning af Børge Mogensen 100 års fødselsdag i 2014.

IMG_5758Smukke egetræs lameller dekorer nogle af væggene i det store showroom.

IMG_5970En fin dobbelt stol designet af Alfredo Häberli.

IMG_5984Smuk og sjov idé med det lille sidebord i et med stolen. Design af Alfredo Häberli i anledning af Børge Mogensens 100 års fødselsdag i 2014.

IMG_5962Smuk roof top udsigt. I forgrunden Børge Mogensens ikoniske 2213 sofa.

IMG_5968I showroomet kan man sjovt nok også se Børge Mogensens første prototype af 2213, som forøvrigt også stod i Børge Mogensens eget hjem indtil hans død. Den er smuk og oser af autencitet, synes jeg.

IMG_5956Smukt og indtagende ser det ud, både møbler og udsigt hos Fredercia Furniture

IMG_5954Grå og egetræslameller går igen i køkkenafdelingen, hvor der i anledning af Grand Opening var kokke fra Electrolux som stod for finger food.

IMG_5960Roof Top rummet er en flot kombination af rå murstensvægge, mørkegrå vægge og masser af vinduer. Overalt har Artcoustic stået for lyd og højtalere, så der kan strømme lækre toner ud i rummene. Det er lækkert med lækkert på 🙂

la@contactcopenhagen.dk