Bonet et Bonet har skabt et delikat babyunivers

2

Bedst som jeg gik på Ciff Kids messen, og savnede et nyt interessant brand, så dukkede Bonet et Bonet pludselig op. Et  nyt dansk brand, som gør sig i delikat blød cashmere, Alpaca og uldstrik. De tilbyder både strikket babytøj, men også fine strikkede og vævede accessories til baby og mor. Skønne sager generelt, og jeg faldt specielt for de strikkede tasker, plaider og puder i lækre kvaliteter, smukke strikmønstre og i afdæmpede farver. Men også de fine toilettasker i velour med grosgrainbånds detaljer og i toilettasker i glimmer var virkelig skønne. Og kombinationen af noget der glimtede og skinnede sammen med den bløde fluffy strik var ret skøn. Jeg kunne ikke lade være med at tænke at sådan en taske kunne man måske godt selv bruge…selvom man har en voksen datter, som er langt over baby pusle stadiet 🙂

Desuden viste Bonet et Bonet, et fint baby sengesæt i offwhite, puslehynde og en enkel sengerand i en lækker grå blød antracit med cremefarvet tryk. Ved siden af de mere praktiske ting, fandt jeg legebamser og skildpader i strik. Det hele matchede virkelig skønt sammen, forskellige grå nuancer, pudderrosa, beige, creme og brændte krydderifarver.

Desuden var der fine æsker med grosgrain bånd, igen i fine farver, som man bare gerne ville have, ikke blot en gave i, men som også ville være fin at have stående fremme derhjemme. Tine Bonet er kvinden bag mærket og hun har en fortid bag sig som freelance designer indenfor strik. Se med og tjek det nye brand ud på:

http://www.bonetetbonet.com

IMG_6164Sammen med alle de grå nuancer var disse brændte farver virkelig skønne.

12Strikkede plaider og vævede toilettasker i grå afstemte nuancer.

6Sort velour og glimtende sort så bare ret lækkert ud sammen med cashmere og sarte mønstre i grå og creme.

IMG_6165Douche rosa plaid, med en super flot læderrem til at samle den. Neder under super chunky strik i mormor rosa. Fin leg med farverne og super delikat.

IMG_6157De to små flamingoer var slet ikke til at stå for.

4De små strikkede skildpadder var også virkelig søde og nye…Den store var også ret sjov og dekorativ.

4-Smuk æske, som klæder de smukke ting og sager fra Bonet et Bonet. Jeg er vild med strikken ved siden af. De forskellige tykkelser, mønstre og farver klæder virkelig hinanden.8Sådan en fin lille seng i så fine farver 🙂 Med de blødeste puder og en sød lille varmedunk, alt i cashmere.

 

 

la@contactcopenhagen.dk