Delikate juleborde hos Royal Copenhagen 2016

img_5507

Royal Copenhagen har i år inviteret 7 kreative designere til at dekorere et julebord. Jeg synes at listens profiler topper i år, bl.a. fordi det er folk, som man kan se arbejder med farver, stil og æstetik i det daglige. Det er kreative mennesker, der er vandt til at sammensætte og lege med muligheder og ideer. Det afspejler sig i årets juleborde, som alle er ret skarpe stilmæssigt og giver god inspiration til, hvad man selv kan gøre derhjemme. For det er jo også en del af det sjove for beskueren, at få lidt inspiration med hjem til hvordan man kan få julebordet til at shine i år. Jeg har taget et par billeder af  mine favoritter fra åbningen i sidste uge. Jeg faldt pladask for Charlotte Eskildsens rosa univers, som er helt fantasisk. Det andet bord som bare var helt fantastsik var Leyla Piedayesh eksotiske julebord som foregner mellemøsten med moderne Europa.

Julebordene kan ses fra den 18-31. december.

img_5506Charlotte Eskildsen har lavet et super rose bord. Det er sart og super flot med de rosa toner sammen med det lyse bord.

skaermbillede-2016-11-21-kl-09-33-04

img_5527Leyla Piedayesh, som er grundlæggeren af Lala Berlin, er i den helt modsatte grøft,

med et eksotisk bord, hvor hun foregner mellemøstlig og europæisk stil

img_5523Smuk blanding af vintage og nyt, sat sammen med de mørkefarver giver julebordet mellemøstlig og eksotisk stemning.

skaermbillede-2016-11-21-kl-09-33-13

img_5511Cecilie Bahnsen har dekoreret et skandinavisk og enkelt bord. Dejlig let stemning, og en skøn blanding af et moderne krea miljø og elegant klassisk porcelæn.

skaermbillede-2016-11-21-kl-09-32-53

la@contactcopenhagen.dk