Nye og gamle møbelklassikere fra &Tradition

img_4732Mayor sofaen designet af Arne Jacobsen, her i amber velour

Jeg er ret vild med smukke klassike møbler, men også nyt moderne design. Det er måske derfor, at jeg er faldet pladask for møbelvirksomheden &Tradition. Jeg nyder deres klassike og alligevel moderne design, deres valg af træsorter og materialer, deres høje håndværksmæssige standard. De samarbejder med virkelig dygtige designere, både nye som gamle og listen er lang over innovative anerkendte designere. Et af deres samarbejder, som jeg er ret begejstet for, er deres samarbejde med Tobias Jacobsen, som varetager Arne Jacobsens design. Han er udover selv at være designer, også barnebarn af en af Danmarks dygtigste designere Arne Jacobsen. Sammen med &Tradition har han fået sat flere af Arne Jacobsens gamle klassikere i produktion igen. Det betyder at man i dag kan købe den smukke ikoniske Mayor sofa, som i sin tid blev designet til borgmesterkontoret på Søllerød Rådhus. Og man kan også erhverve sig Bellevue lampen, som man fra denne sæson kan købe i messing. Af de nye designere, bliver jeg nødt til at fremhæve Fly serien, designet af Space Copenhagen. Den er nok det smukkeste bud på en ny klassiker, som jeg har set længe. Kig med og bliv inspireret til dit næste møbel eller lampe:

http://www.andtradition.com

 

img_4720Bellevue bordlampe designet af Arne Jacobsen, smuk i sort med messing

img_4713Ny i designpuljen i år, Bellevue i messing

img_4741Fly sofa designet af Space Copenhagen

img_4717Flowerpot i ny skøn nude farve fra Verner Panton

img_4739Smuk messing lysestage, fungerer som samlesæt, 721 Grams designet af Isabell Gatzen

la@contactcopenhagen.dk