Fine dufte og økologisk bomuld fra Humdakin

humdakin

HUMDAKIN er et nyt interessant mærke, som jeg faldt over på Ciff Kids messen. Grønne blade, små kaktusser og naturstræ og siv dannede rammen om deres luksuriøse produkter. Det så bare indbydende ud. Firmaet er spritnyt og lige startet op af Camilla Schram. HUMDAKIN  tilbyder milde rengørningsmidler og sæber i lækre luksuriøse indpakninger og emballage. Produkterne passer perfekt ind i en moderne husholdning, hvor æstetik og velvære går hånd i hånd. Produkterne er udviklet uden parabener, uden farvestoffer og uden hormonforstyrrende stoffer. De er mildt koncerveret og der bruges kun olier af høj kvalitet i produkterne, så de passer ind til både voksne og børn. Camilla Schram har specielt tænkt på børnene, da hun udviklede produkterne, og hun har arbejdet på at udvikle nogle produkter, som er skånsomme og som passer til rengøring af børne -og baby legetøj. Desuden har HUMDAKIN  en skøn serie af viskestykker og karklude i en perlerække af lækre farver. Det ligner hjemmestrik (på den cool og fine måde!) og er strikket i 100% økologisk bomuld. Generelt  smukke delikate produkter, som passer super flot ind i et moderne hjem. Læs mere på: http://www.humdakin.com/

IMG_3945Indbydende styling af HUMDAKINs produkter

IMG_3941

IMG_3946Lækker emballage, som ser pænt ud selv fremme på bordet.

 

IMG_3947Smukke farver og lækker strik

 

 

IMG_3949

 

la@contactcopenhagen.dk