Fredericia Furniture, the double F hotel

14

3 Days of design blev for alvor skudt i gang, da Thomas Graversen og teamet bag Fredercia Furniture åbnede dørene til showromet og butikken i Frederiksborggade i København. Den nye møbelserie Pato blev lanceret og sammen med flere af Fredercias kendte klassikere. Til lejligheden havde Uffe Buchard stylet møblerne sammen med sit Darling Creative Studio Team og lavet hele showroomet om til en konceptuel udstilling, som han kaldte The double F Hotel. Jeg blev ret begejstret for møblerne, stilen og udtrykket, super delikat og i farver som jeg også så på Milano messen i april. I det hele taget nye farvesammensætninger på møbler og vægge, som også  gik igen i kulørte malerier på væggene. Helt klart møbler i nye farver, som man får lyst til at have derhjemme, og som gør noget nyt og godt for en. Grøn, blå, petrol, varm gul, sennep, cognac læder, bourgogne, blomme, powder rose og brun. I mine øjne viste Fredericia Furniture at de virkelig fingeren på pulsen og at de er helt fremme i første designrække. Se mere på deres website eller i butikken i Frederiksborggade ved Nørreport.

http://www.fredericia.com/Frontpage.aspx

 

4-

4

10

2-

8--Ejer af Fredercia Furniture, Thomas Graversen byder velkommen

2Uffe Buchard fortæller om inspirationen bag stylingen

la@contactcopenhagen.dk