By Lassen lancerer Frame i røget eg

IMG_2894

By Lassen inviterede også indenfor i Holbergsgade i København i dag, under 3 days of design. Og netop i dag lancerer de deres smukke Frame i røget eg, og det er lige fra de små bokse med låg til de store skabe og kabinetter. Super fint og indbydende, at få den røgede eg ind, som kontrast til alt det hvide i den nordiske indretning. Den mørke træsort fungerer rigtig smukt sammen med alle deres andre klassiske produkter og passer godt ind i By Lassens DNA. Den går rigtig godt med alt interiøret og med Saxe stolene, taburetterne, den trætte mand og Mingle sofaen, som også alle er gennemførte og smukt forarbejdede møbler. Som en ekstra event havde By Lassen inviteret en erfaren svejser ind for at vise, hvordan en kubus 8 bliver lavet. Det var rigtig interessant at opleve og en fryd for øjet at se, hvordan der med dygtige hænder blev svejset og samtidig fortalt om processen.

Se By Lassen i Holbergsgade 20 i København eller på http://bylassen.dk/shop/frontpage.html

 

IMG_2889

IMG_2902

IMG_2896

IMG_2904

IMG_2888

IMG_2893

la@contactcopenhagen.dk