Salone del Mobile 2016 top 10 list

 

IMG_2285

Det var en stor oplevelse at besøge Salone Del Mobile i Milano i april. Messen er nok verdens mest interessante og toneangivende møbelmesse. Og jo, der var rigtig mange interessante brands, møbler og masser af inspiration. Der var faktisk også en del af vores dygtige danske brands som udstillede. Så alt i alt en fin oplevelse med tendenser og inspiration til nye farver, møbler og interiør. Jeg har lavet en top 10 over nogle af de brands, som jeg syntes skilte sig ud, men det var en svær omgang at udvælge, for mange gør det rigtig godt. Det endte op med disse brands.

IMG_2286

IMG_2360Nummer 1. Er den schweiziske møbelvirksomhed Vitra, for deres utrolig inspirerende stand. I mine øjne havde de kombineret træ, møbler, farver, design og grønt på en ny og super interessant og brugbar måde.

 

IMG_2144

IMG_2149Nummer 2. Verreum fra Prag. De smukke glasting er nogle af mine store favoritter. Designet er lavet af forskellige interessante designere og er virkelig gennemarbejdet innovativt design.

 

Skærmbillede 2016-04-23 kl. 14.51.58

IMG_2261Nummer 3. Kartell havde en ret fantastisk stand. Farverige rumdelere ledte folk ind til de forskellige nye designs som blev præsenteret. Innovativt, inspirerende og fedt med lidt der glimter 🙂

 

IMG_2051Nummer 4 er den fantastiske italienske møbelvirksomhed Riva 1920. De gør sig i kvalitetsmøbler lavet i smukt naturligt træ. Jeg faldt pladask for dette bar/vinskab.

IMG_2059Nummer 5 er et spansk møbelfirma, Sancal,som gør sig i ultra bløde møbler og ultra bløde soft farver. Jeg så ikke andet der lignede. Virkelig unikke møbler og en unika tredimensionel indretning af deres stand.

 

IMG_2180

IMG_2176Nummer 6 er det danske møbelfirma Menu. Deres møbler er enkle og med gennemarbejdede fine enkle detaljer. – Og det her er bare en smuk reol.

 

IMG_2217Nummer 7 er et dansk brand, Sika Design. Jeg er vild med deres håndlavede møbler i rattan og specielt deres Icons linje er super interessant.Her ses lidt af Belladonna sofaen designet af Franco Albini og hanging chair designet af Nana Ditzel.

IMG_2070

IMG_2068Nummer 8 er det svenske møbelfirma Swedese. Lækre enkle møbler. De laver bl.a. nogle ret fine reoler.

IMG_2250Nummer 9 er &Tradition pga. alle deres smukke polstrede møbler, der både er rustikke og elegante på samme tid.

IMG_2236Skærmbillede 2016-04-26 kl. 19.49.49

Nummer 10 er Wewood som er et portugisisk møbelfirma, der har eksisteret siden 2010. Super interessante møbler med smukke detaljer.

 

la@contactcopenhagen.dk