Reolsystemer for individualister

IMG_1939 (1)

Tilbage i slutningen af 1940érne blev der designet to meget cool elegante reolsystemer som hitter igen. Det drejer sig om danske Royal System og og svenske String.

String er nok et af de mest cool moderne reolsystemer lige nu, selvom det blev designet tilbage i 1949. På Stockholm Light and Furniture Fair stod reolsystemet stylet og opsat sort i sort. Det var ret imponerende og indtagende. De spinkle sidepaneler giver reolen et let i udtryk og systemet kan bygges op i utallige kombinationer, alt efter hvad man ønsker og har brug for. Det går fint både som hel reol væg og kan kombineres med skabe og skrivebord, eller bare som en enkelt sektion af hylder. https://string.se/#history

String som reolsystemet blev præsenteret på Stockholm Light and Furniture Fair feb. 2016

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 19.06.01Super flot stylet reol fra Stings egen website, med hvide elementer og grøn baggrund.

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 19.05.40Hvidt og egtræ i samme reol, Urban styling med hvide fliser.

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 19.05.55Enkel maskulint udsnit af reolen, hvor man virkelig kan se Strings sidepanel.

Royal System er designet af Poul Cadovius tilbage i 1949. Ligesom String er udtrykket og let og elegant. Kombinationen af de lette bøjler som holder hylderne ser let og luftigt ud. Hylderne kommer både i massivt træ og laminat i forskellige farver. Også i dette reolsystem er der masser af muligheder for at få sin helt personlige reol.Nedenfor ses to billeder med blå baggrund som er fra en boligreportage som jeg lavede til Boligmagasinet. Det er Fra Kasper Staalsøs hjem. Jeg synes Royal Systems ene sektion med skrivebordsløsningen fungerer rigtig fint i sæbebehandlet eg og med messing bøjer til den blå bagvæg. Fotografen er Pernille Greve.

 http://www.dk3.dk/products/storage/royal-system%C2%AE.aspx

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 18.49.44Fra Kasper Staalsøs lejlighed, boligreportage i Boligmagasinet

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 18.49.51Fra Kasper Staalsøs lejlighed, boligreportage i Boligmagasinet

Skærmbillede 2016-03-08 kl. 18.47.33Sådan styler Royal System selv deres reoler.

 

 

 

 

 

 

 

la@contactcopenhagen.dk