Smukt designede lænestole & sofaer til stuen

ej_880t_savannah_lowres_96dpi_01

Om man bor i smuk højloftet herskabslejlighed, i en lille charmerende hybel eller i en villa, så er der ikke noget bedre end at kunne sidde godt i stuen. Sofaen eller lænestolen skal ikke længere blot er en praktisk foranstaltning, men skal også være smuk at kigge på. Jeg har set mig varm på 3 smukke polstrede møbler som jeg synes passer ind i et moderne hjem anno 2016. Fælles for dem alle er den gode kvalitet, det smukke gennemarbejdede design og så har de alle en ekstra detalje som i mine øjne gør dem helt vildt smukke. Møblerne kan de kan sættes ind i både et feminint univers og i et enkelt skandinavisk univers. To af møblerne er fra to gamle velrenommerede møbelfirmaer, som har masser af pondus og erfaring med møbeldesign af høj håndværksmæssig kvalitet. Det er møbler fra Erik Jørgensen og Fritz Hansen. De sidste to møbler er fra And Tradition, som startede i 2010, men som gør sig i at binde traditionelt og innovativt design sammen.

Skærmbillede 2016-03-02 kl. 13.56.28

Så bliver det nok ikke meget mere delikat. Den smukke sofa øverst og lænestolen ovenfor hedder Savanna og er designet af Monica Förster for Erik Jørgensen. Den er enkel og smuk i sit udtryk og har en ekstra fin detalje i form af kærnelæder på siderne hele vejen rundt.

 

Skærmbillede 2016-03-02 kl. 13.13.09

Skærmbillede 2016-03-02 kl. 13.12.17

Smuk loungestol og sofa designet af teamet Space Copenhagen for And Tradition. Nye linjer og former gør designet helt specielt. Den er både hyggelig og super moderne på samme tid. http://www.andtradition.com/

3418

Ro designet af Jaime Haydon for Fritz Hansen, som er en moderne opdateret udgave af den gamle klassiker øreklapstolen. Der er virkelig kælet for formen og den fås i et væld af farver og i en super lækker udgave i cognac farvet læder. http://www.fritzhansen.com/en/fritz-hansen

la@contactcopenhagen.dk