Sov sødt med Ciffkids 2016

Da jeg besøgte Ciffkids i går oplevede jeg at flere af børnetøjsfirmaerne har kastet sig ud i at lave blød bolig til børn og voksne. Der var en masse sengelinned, pudebetræk, vasketøjsposer og bløde quiltede tæpper i nogle virkelig lækre bomuldskvaliteter. Farverne var primært sarte og douche og mønstrene var enkle og delikate. Det var virkelig dejligt, at se boligvarer til børn i farver som passer ind i et moderne hjem og ikke ligner Tivoli farver. Jeg blev ret inspireret og kunne med det samme se tingene passe smukt ind på et børneværelse holdt i en lys nordisk stil. Kig med og se hvad der kommer i butikkerne i løbet af året.

 

IMG_1363 (1)camcam

IMG_1364camcam

IMG_1365camcam

Camcam viste luksuspuder i et quiltet stjernemønster, som sagtens også kunne gå andre steder i huset end i børneværelset. En lækker detalje var at der var sat guldlynlåse i puderne. De viste også nogle virkelig søde luftballoner som kan hænge ned fra loftet i børneværelset f.eks. hen over en vugge ligesom på billeder. Se mere på Camcams website: http://www.camcam.dk/

 

IMG_1362Soft Gallery

IMG_1361Soft Gallery

IMG_1360Soft Gallery

I Soft Gallerys basic linje finder man bl.a. pudebetræk, sengetøj og lækre vasketøjsposer i alle deres moderne mønstre, som man kender fra tøjet. De store vasketøjsposer, eller poser til sengetøj måske…var simpelthen så fine, brugbare og i en skøn oversize størrelse. Jeg blev hurtigt tiltrukket af deres skønne stil og ikke mindst farverne. Super smukt og passer så fint ind i til børn i alle aldre. (også til voksne!)Se mere på:http://www.softgallery.dk/

 

IMG_1319Poppy Rose

Hos Poppy Rose så jeg  fint sengetøj, pusletæpper, sengetæpper, pudebetræk, små punge og tasker i alle mulige forskellige afskygninger i de smukkeste mønstre bl.a. også i de engelske eksklusive Libertystoffer. Meget lækre og delikate accessories som går godt både i de klassiske børneværelser og de nordiske minimalistiske. De smukke pudebetræk i Libertymønstre vil også klæde de fleste sofaer. Som en nyhed har Poppy Rose lavet en naturfarvet Jersey wool serie med bl.a. et fint lille blødt babysvøb. Se mere på Poppy Rose webshop: http://www.poppyrose.dk/da/

 

IMG_1353Liewood

IMG_1357Liewood

IMG_1358Liewood

Det Københavnske firma Liewood laver quiltede tæpper og sengetøj som ret enestående. Det hele er organic bomuld, finish er i top og både mønstre og farver er to die for. Moderne, nordisk og dejligt enkelt og ballancerer super flot mellem det søde og det grafiske. Heldigvis kan man også få det til voksne…Se mere på Liewoods webshop: http://www.liewood.com/

IMG_1377Krethaus

IMG_1376Krethaus

Krethaus er et argentinsk firma som gør sig i håndlavede møbler og accessories til børn. Jeg faldt pladask for denne super søde uro fordi den er så fin og let i udtrykket. Deres sengetøj i mønster i en lidt naiv streg er virkelig sødt. Begge dele spottede jeg i trendområdet. Se mere på : http://www.krethaus.eu/

la@contactcopenhagen.dk