Nomess skaber orden i sagerne

 

IMG_0788

Nomess Copenhagen laver bl.a. opmagasineringsbokse og lækre kontorsager. Så har man lyst til at starte året med en frisk lille oprydning og få orden på skrivebordet, på badeværelset og i resten af hytten, så er Nomess et godt sted at starte. De laver nogle super funktionelle ting i lækre materialer og farver. Jeg er selv ret vild med deres lækre træbokse med spejl og forskellige rum til fx. makeup, med deres bakker i træ med farvet bunde og alle plexi-tingene i grøn, pink og lilla farver. Tingene er designmæssigt er tænkt godt igennem og der er noget enkelt og lækkert over dem.  En anden, ikke uvæsentlig ting er, at det samtidig ser smart ud og der findes mange forskellige størrelser og former. Udover alle kontorsagerne, jeg tænker på de fine fine sakse, tape, linealer osv. har de også designet enkle funktionelle skriveborde og tøjstativer som har en rigtig pæn finish og et lækkert design.

Kig med på billederne og lad dig inspirere til orden i sagerne

http://www.nomess.dk/

IMG_0786Super fin boks til fx. make up, spejlet fungerer også som låg

IMG_0787Også en fin farvekombination med sort og bronze

IMG_0796Plexi bokse i mange forskellige størrelser og farver, nedenunder ses bakkerne. Som er flotte ikke bare på skrivebordet!

IMG_0790Fine beholderne til at skabe orden på badeværelset eller måske i hjemmekontoret

IMG_0799Fine rammer med elastik til ophæng. Super funktionelle og nemme at skifte billeder i

IMG_0794

Furniture_kategori_1Bare et af de enkle funktionelle borde fra Nomess

la@contactcopenhagen.dk