Dæk op med en rustik tallerken

 

IMG_0186 (1)Trætallerken og sort keramiktallerkeb fra Muubs, Mundserivet i gråt hør og messing servietring fra Himla, bestik fra Bloomingville. Vinglas fra Tine K Home.

 

 

Når bordet skal dækkes  op i efteråret og vinteren, så ser det rigtig skønt ud med nogle rustikke tallerkner. Lige nu er der nogle ret flotte rustikke nogen fra flere forskellige firmaer. Jeg har valgt nogle tallerkner ud fra Muubs, Broste Copenhagen, Royal Copenhagen og stylet dem med nogle lækre andre ting til bordet. Jeg kan godt lide at kombinere mørt og lyst, for det ser lækkert ud med kontraster. Når bordet skal være ekstra flot, så kan jeg godt lide at bruge en vævet mundserviet i stof, f.eks. hør, og gerne med lækker servietring omkring. Hvis man ikke lige nogle flotte servietringe, kan man komme langt med at binde rustikt snor eller et lækkert bånd omkring. Jeg har valgt nogle yndlings tallerkner ud, som jeg synes fungerer rigtig godt, kig med og lad dig inspirere.

 

 

 

IMG_1700Skønne rustikke keramik tallerkner, mundserviet samt servietring og bestik fra Broste Copenhagen.

 

IMG_0183 (1)Lys grå og sort tallerken fra Muubs, bestik med træskaft fra Laguirole, naturfarvet munderviet i hør med stor rustik messingservietring fra Himla.

gab3740_royalc_black_blue_0026Super fine sort riflede tallerkener fra Royal Copenhagen. Billedet er lånt fra deres arkiv.

la@contactcopenhagen.dk