Smukke tapeter fra Rice

IMG_7126 (1)

 

I denne uge åbnede Charlotte og Phillipe Guéniau deres fantastiske hjem i anledning lanceringen af deres nye tapetserie og Charlottes nye bog om udeliv “Happy home outside”. Jeg vil gerne fortælle om begge dele, men starter ud med en boligreportage med inspirerende billeder af deres bolig.

I dette skønne hjem bor et par som overhovedet ikke er farveforskrækkede, ej heller bange for at give den gas med at mikse farver og mønstre. Det er på mange måder fantastisk befriende, midt i en tid hvor den populære “ikke-farvede” nordiske stil hitter verden over. I stedet for har de skruet godt op for farverne, men uden at det bliver en stor farvelade, for hvidt danner hele tiden rammen for rummene. Hjemmet er en blanding af tapet og malede vægge/gulve og det fungerede ret flot sammen. Der er også en del stuk og høje paneler som giver nogle gode områder, at sætte tapeterne op i og som laver en god form for afgrænsning. Paneler og stuk giver samtidig lidt hvidt til alle farverne, og det har en ret god effekt. Er væggen neutral er der hængt et farverigt billede op, er væggen tapetseret er der mindre dekoration hængt op, nok fordi tapetet kan så meget i sig selv. Få rum havde tapet på alle væggene, og det er måske værd at bemærke, hvis man selv vil i gang med tapetsere. Det behøver ikke at være all over, men blot en væg, og så får man en stor effekt ud af det.

Møblerne var en ret flot blanding af nyt og gammelt. Nogle af møblerne fik jeg fortalt er arvestykker fra Phillipes side af familien andre var nye og moderne. Flere af de nye møbler er fra Rice og kan købes på deres hjemmeside. Se med og bliv inspireret af en unik og meget personlig indretning.

De malede gulve bliver jeg også nødt til at nævne for de var ret smukke og gav de forskellige rum hvert deres særpræg sammen med tapeterne og farverne på møbler og vægge.

Tapeterne er fra Rice og er smukke og i nogle fantastiske farver og mønstre. Alle farverne og mønstrene indbyder til hygge og man føler sig hjemme med det samme. Se med på billederne og se hvordan de tager sig ud på rigtige vægge i et virkeligt hjem.

 

IMG_7102

IMG_0043 (2)

IMG_0040

IMG_7097

IMG_7104

IMG_7106

IMG_0046

IMG_7181

IMG_7171

IMG_7163

IMG_7164

IMG_7166

IMG_7160

IMG_7115

IMG_7152

IMG_7153

la@contactcopenhagen.dk