60 år med Broste Copenhagen

2.3

Broste Copenhagen fejrede i denne uge deres 60 års fødselsdag med en yderst delikat og lækker middag på restaurant Musling i Linnégade i København. Restaurant Musling er en lillesøster til Fiskebaren i Kødbyen og selvom restauranten knap er blevet færdig og slet ikke er åbnet endnu, så var kokkene på banen med en ret delikat menu. Jeg var så heldig, at være blandt de indbudte og kunne bl.a. nyde både grillet grønt, skummende musling og torsk, sammen med en udvalgt skare af stylister og magasinredaktører fra Skandinavien. Det var virkelig lækkert og maden var præsenteret utrolig smukt for øjet. Udover maden i sig selv, som var smukt komponeret og anrettet, så blev der serveret på nogle af Brostes egne rustikke keramiktallerkner, med Brostes eget sorte bestik, med deres lækre grå mundservietter i hør, med deres servietringe og med Brostes egne rustikke keramikvaser hen ad bordene. Let delikat mad sammen med rustik og dunkel borddækning, det synes jeg var et ret skønt miks. Kig med på billederne og lad dig inspirere til, hvordan du selv kan dække dit eget rustikke bord til din næste delikate middag.

Alle fotografierne er taget af fotograf Chris Tonnesen

MuslingRestaurant Musling er flot indrettet med cognac lædersofaer og med rustik borddækning med Broste Copenhagens mundservietter, bestik og vaser

2.5Smukke rustikke nearly black keramikvaser på bordene med dybrøde blomster

2.13Fladbrød med sort seam fra kokkene på Musling

madGrillet grønt med cremet kartoffel og västerbotten samt ramsløg

2.11Chokolade med brombær samt olivensorbet fra kokkene på Musling

2.7Kokkene i fuld gang i køkkenet på restaurant Musling

2.2Teamet bag Broste Copenhagen siger velkommen.

la@contactcopenhagen.dk