DAY Home fejrer 10 års fødselsdag

IMG_9381

I år har Day Home 10 års fødselsdag og det blev fejret i København med en hyggelig fremvisning af de nye varer som kommer i butikkerne til foråret. Marianne Brandi, som er den kreative kvinde bag brandet var i DK for at fejre fødselsdagen og man kunne derfor møde både hende og folkene bag Day Home. Det var virkelig hyggeligt at møde alle og specielt Marianne Brandi, kvinden bag brandet. Man fornemmer virkelig en stilsikkerhed og en passion for håndværket, når hun fortæller om sine ideer. Inspirationen finder hun på sine rejser rundt i verden, hvor favoritstederne er Marokko, Afrika, Indien, Indonesien Kina og Caribien. Eksotiske steder, som man sagtens også kan fornemme i deres design til boligen.

Day Home står for mig som noget helt specielt både fordi jeg godt kan lide den multikulturelle blanding af materialer, mønstre og stil. Day Home er moderne og kan sættes ind sammen med den nordiske stil og give den varme og lidt etnisk dekoration. Jeg synes at det er en super fin blanding af naturlige materialer, træ, flet og  keramik sammen med messing, glas og tekstiler i fantastiske farver, prints og mønstre. Mest af alt er kombinationen af messing og sort,creme, beige og powder rose helt fantastisk. Feminin, rustik og bohemet på samme tid. Stort tillykke til Day Home.

 

IMG_9390Marianne Brandi, den kreative kvinde bag Day Home

IMG_1707Flot kombination af messing, kurveflet og sort

IMG_6804Smukke mønstre inspireret af eksotiske steder rundt om i verden. Super flot til at give den nordiske stil lidt varme og dekoration.

IMG_6812De sort og cremefarvede mønstre går igen i Day Homes keramik stel. Super flot at mixe mønstrene.

 

la@contactcopenhagen.dk