Reform laver cool køkkener

På møbelmessen Northmodern fremviste Reform tre cool køkkener, som alle er lavet i samarbejde med nogen af danmarks bedste arkitekter. Reform blev startet op i 2014 af Michael Andersen, ingengiør og tidligere ansat hos BIG og Jeppe Christensen som marketing og økonomimand. De spottede hurtigt en øget interesse for snedkerkøkkener, men som få har råd til. Så målet blev, at lave lækre køkkener i samarbejde med super dygtige arkitekter i lækkert design og som er til at betale. Og her kommer Ikea ind i billedet, for Reform har valgt at samarbejde med Ikea og deres køkkenmoduler. Reform fremhæver at Ikea leverer value for money og at de har mere end 60 års erfaring i at lave køkkener og køkkenmoduler”.

Jeg må indrømme at jeg kunne li´hvad jeg så, og jeg blev med det samme ret begejstret for designet, materialerne, finish og detaljerne. Rå fiber betonbordplader med bordplade og vask ud i et…ret flot og råt specielt sat sammen med den mørke kobber zink blanding Tombak, designet af Norm Architects. Eg krydsfiner moduler, med håndtag lavet af sikkerhedssele bånd som giver et hyper moderne look, designet af BIG og sidst men ikke mindst, et super smukt design lavet i varme og kolde materialer, eg krydsfiner  med kobberstriber designet af Henning Larsen Architects. Alt efter størrelsen på køkkenet, materialer og moduler, så ligger prisen på et standardkøkken under 50.000,- hvilket er ret utroligt! Reform åbner muligheden for at man kan  få super design til priser, hvor de fleste kan være med. Hvis man allerede har et Ikea køkken kan man vælge skifte forsiderne ud, bordplade mm. og på den måde forny sit køkken. Wau…Det er svært at vente.

Salget starter til september, og man kan godt blive skrevet op 🙂

    Reform_Norm_3Køkken fra Norm Architects

Reform_Norm_7Super lækkert med vask og bordplade ud i et og super flot med det sorte armatur til.

Reform_BIG2_1Køkken designet af Bjarke Ingels Group

Reform_BIG2_9Sikkerhedssele udgør grebene og giver et moderne look

Reform_HLA2_4Smukt design og materiale kombination designet af Henning Larsen Architects

Reform_HLA2_5

la@contactcopenhagen.dk