Eckmanns frodige palmeunivers

Eckman3

 

Der var masser af frodige palmer i Eckmanns studio i dag. Der var besøg af Lakridskongen, Johan Bülow, men der var også tid til at høre et inspirerende indlæg fra Anette Eckmann selv.Det handlede om designprocessen og hendes tanker bag udviklingen af Braserie Palmehaven som kommer til at ligge på Formland messen i Herning der løber af i næste uge.

Anette Eckmann er helt klart en af branchens Grand Ladies, der har været med til at udvikle og lægge stilen an på Formlandmesserne igennem tredive år. Hun har totalt styr på tendenserne, mærker og lytter til sine instinkter og kan føre ideerne ud i livet. I år er det palmer, grønne frodige palmer der indtager pladsen som sæsonens vigtigste dekorative indslag. Derfor var hendes studio i dag også dekoreret med palmer i alle mulige størrelser, både i potter lavet af øko papirsposer eller palmeblade sat ned i klare laboratorie karafler. Det så skønt ud med alle palmerne, glasflaskerne, de brune papirsposer, smukke plakater og passer i det hele taget godt ind i Eckmannstuio. Studiet i sig selv er ret skønt, med powder rose vægge, afskallede detaljer, gråt epoxygulv og lyse og sorte enkle møbler. Se med her og lad dig inspirere til hvad der skal i dine vaser eller flasker til næste sæson.

http://eckmannstudio.com/

http://lakrids.nu

http://www.formland.dk/

Eckman4

 

Afskallet og alligevel fint. Powder rose sammen med sort, messing og frodige grønne planter

 

 

Eckman2

 

Forskellige grønne palmer står dekorativt i vindueskarmen

 

 

 

Eckman5

 

Smukt gammelt skab

 

 

eckmann6

De er simpelthen så skønne de fine plakater af palmer som er sat ind i sorte rammer.

eckmann7

Dejlige gourmet lakridser i dekorative laboratorie flakoner.

eckmann8Super flotte te-arrangement, man fr virkleig noget for øjet her ! Teen er fra det norske mærke Black Cat, og har trukket natten over og er lavet på koldt vand..

Den smagte ret godt 🙂

 

 

la@contactcopenhagen.dk