Huse i pasteller

hus_sainttropez

 

Min sommerferie gik i år til bl.a. Sanremo i Italien og til Port Grimaud og Saint Tropez i Syd Frankrig. Skønne steder på hver sin måde, men karakteristisk for alle stederne var alle de skønne farver på huse og bygninger. Lige fra gul og fersken til mintfarvet og alle de sarte pastelnuancer. Det var meget inspirerende og jeg blev vildt draget af dem, både de store pallazzoer og små huse med i fine søde farver og med deres skodder for vinduerne i kontrastfarver. Nogle af husene havde også nogle rigtig flotte udsmykninger som gav bygningerne deres eget personlige særpræg. Farvekombinationerne sammen med alle palmerne, kaktusserne de grønne buske og smukke blomster, det var bare eksotisk og god inspiration til farver til boligindretning.

 

hus-sainttropez2

 

husportgrimaud

 

husportgrimaud2

 

hussainttropez3

 

hussanremo2

 

hussanremo3

 

 

hussanremo5

 

hussanremo6

 

hussanremo7

la@contactcopenhagen.dk